- Klassisk pilates -

Klasser/Kurser

“You will feel better in ten sessions, look better in twenty sessions and

have a completely new body in thirty sessions.“ - Joseph Pilates

Young girl doing pilates exercises with

Pilatesklasser/kurser

Våra pilatesklasser innebär gruppträning med en pilatesinstruktör. Oavsett dina tidigare träningserfarenheter eller träningsnivå så kommer du hitta en klass som passar just dig.
 

Om du aldrig har tränat pilates förut är Pilates Intro eller Pilates Öppen klassen för dig. Där går vi igenom grunderna för pilates. Du kan också lära dig grunderna genom att träna privat med en personlig tränare (läs mer om PT här).

Alla klasser är klassisk pilates på matta eller med Wall Units (Pilates Tower), med eller utan små redskap såsom hantlar eller magic circle. Fokus är på styrka, rörlighet, stretch och balans. 

 

Om du har begränsad fysisk kapacitet som du känner är ett hinder för att kunna delta i klasserna erbjuder vi personlig träning anpassad för dig, så att du kan känna dig bekväm med träning och metoder.

 

Hör av dig till oss om du har frågor om hur vi kan hjälpa dig i din träning!

- Klasser/kurser vi erbjuder -

Gratis att prova på!

Du är alltid välkommen att prova en klass gratis hos oss. Kontakta oss så hjälper vi dig att boka in dig kostnadsfritt. Kom ihåg att meddela instruktören att du är hos oss för första gången.

Young girl doing pilates exercises with

Pilates Intro

Onsdagar 17:30

En introduktionskurs för dig som är helt okänd inför pilatesträning. Här går vi metodiskt igenom grunderna samt de första övningarna i pilates. Allt för att du ska få en säker och trygg träning. Vi går också kort igenom Joseph Pilates historia. 

 

Den här klassen är en preparandkurs till Pilates Öppen.

 

Pilateskurs Intro 8 ggr 1800 kr

 

 

Start 2 mars

Kursen pågår 8 veckor varje onsdag. Begränsat antal per klass; bokning sker via app, hemsida eller telefon.

Young girl doing pilates exercises with

Pilates Öppen

Tisdagar & Torsdagar 18:15

Klassen för dig som har gått introduktionskursen och/eller är helt ny inom pilates. Vi tränar på matta, med eller utan redskap så som hantlar, magic circle eller mini magic circle.

Fokus är på teknik. Samtidigt som du får lära dig övningarna mer ingående, jämfört med Pilates Intro, försöker vi hitta det som vi kallar för “flow” i övningarna. Vi bygger upp din styrka, samtidigt som vi ökar din rörlighet och uthållighet.

 

Begränsat antal per klass; bokning sker via app, hemsida eller telefon.

Young girl doing pilates exercises with

Pilates Bootcamp

Cirkelträning med funktionell träning, alltså träning med egen kroppsvikt, gummiband, kettlebells, hantlar men också pilatesredskap såsom magic circles och mini magic circles i intervallform. Vi blandar styrka, rörlighet, balans och kondition i ett och samma pass.

 

 

 

 

 

 

Begränsat antal per klass; bokning sker via app, hemsida eller telefon.