- Vårt team -

Fit to the Core startade december 2020. Vår ambition är att driva Malmös bästa pilatesstudio för att bevara och utveckla det fantastiska arv som Joseph Pilates efterlämnat världen. Våra instruktörer är internationellt certifierade och du kan förvänta dig undervisning i klassisk pilates på högsta nivå.


Hos oss träffar du också terapeuter med lång erfarenhet av massage och naprapati som kan hjälpa dig med behandling av dina besvär.

Söt Papillon Dog

- Pilatesinstruktör -

- Naprapat -

 - Medicinsk massageterapeut -

Nina är legitimerad naprapat och certifierad pilatesinstruktör sedan flera år tillbaka. Hon har även en grundutbildning som medicinsk massageterapeut. 

 

Efter sin examen började Nina arbeta som legitimerad naprapat på Studiopilates i Helsingborg. Där har hon framgångsrikt behandlat patienter med kronisk smärta och hjälpt många till ett liv med högre livskvalitet och mindre smärta. Nina har genom sina gedigna kunskaper inom både naprapati och pilates ett unikt helhetsperspektiv som ger dig bästa möjliga förutsättningar för att bli besvärsfri från både akuta och kroniska besvär. 

Nina har även en flerårig idrottskarriär inom kampsport, Roller derby, styrketräning men självklart även ett stort intresse för att själv utöva klassisk pilates.

Nina Pal

Pitbull Portrait

- Massageterapeut -

- Personlig tränare -

 - Samtalscoach -

Filip är utbildad massageterapeut och snart även certifierad medicinsk massaterapeut vid Bergqvist Massage & Friskvård. 

 

Han har även utbildats inom samtalscoachning och personlig träning och har kompletterande utbildning för triggerpunkter, koppning och Lotorpsmetoden.

 

Filip kan hjälpa dig långsiktigt med hållbara behandlingar (och inte bara temporära lösningar).

 

Filip har en bakgrund från fotbollens värld, där han slutade på grund av begränsad insikt av rehab, men fortsatte som tränare i 20+ år. Arbetade då med individuella träningsprogram och var även ansvarig för all rehab på flera idrottsklubbar.

Filip Unoson

Happy Puppy

- Massageterapeut -

- Personlig tränare -

 - Samtalscoach -

Mersina är utbildad massageterapeut och snart även certifierad medicinsk massaterapeut vid Bergqvist Massage & Friskvård.

Hon har även utbildats inom samtalscoachning och personlig träning och har kompletterande utbildning för triggerpunkter, koppning och Lotorpsmetoden.

Mersina arbetar behandlande utifrån individens problematik, förutsättningar och mål. Hon använder gärna kompletterande behandlingsmetoder och ett holistiskt tänk för att bäst behandla och förebygga skador och problem. Hennes starka sida är att se hela människan och arbeta långsiktigt

 Mersina har utbildning inom dans och har varit dansledare inom balett och modern dans sedan tonåren. Hon har tränat styrkelyft och tyngdlyftning under flera år och samtidigt arbetat som personlig tränare och coach för elitsatsande styrkelyftare. Hon har också erfarenhet inom Yoga och meditation.

Mersina Henriksson

- Vår bakgrund -

Pilates

Nina

Certifierad Comprehensive Pilates Teacher

Nina

Slutfört LEAP-program

128928802_1189824338085912_7556454197978

Nina

Legitimerad Naprapat

128835964_389554962145743_67540580148031

Nina

Diplomerad medicinsk massageterapeut

Mersina

Medicinsk massageterapeut

LotorpLogga-e1570050261674.jpeg

Mersina

lundsdans_logo.jpeg

Mersina