top of page
- Vårt team -

Fit to the Core startade december 2020. Vår ambition är att driva Malmös bästa pilatesstudio för att bevara och utveckla det fantastiska arv som Joseph Pilates efterlämnat världen. Våra instruktörer är internationellt certifierade och du kan förvänta dig undervisning i klassisk pilates på högsta nivå.


Hos oss träffar du också terapeuter med lång erfarenhet av massage och naprapati som kan hjälpa dig med behandling av dina besvär.

_64A6626.jpeg

Nina Pal

- Pilatesinstruktör -

- Naprapat -

 - Medicinsk massageterapeut -

Nina är legitimerad naprapat och certifierad pilatesinstruktör sedan flera år tillbaka. Hon är även utbildad som medicinsk massageterapeut. 

 

Efter sin examen började Nina arbeta som legitimerad naprapat på Studiopilates i Helsingborg. Där har hon framgångsrikt behandlat patienter med kronisk smärta och hjälpt många till ett liv med högre livskvalitet och mindre smärta. Nina har genom sina gedigna kunskaper inom både naprapati och pilates ett unikt helhetsperspektiv som ger dig bästa möjliga förutsättningar för att bli besvärsfri från både

akuta och kroniska besvär. 

Nina har även en flerårig idrottskarriär inom kampsport, Roller derby, styrketräning men självklart även ett stort intresse för att själv utöva

klassisk pilates.

Anna Jönsson

- Pilatesinstruktör -

- Certifierad PT & Kostrådgivare -

 - Medicinsk massageterapeut -

Anna är certifierad massageterapeut

och kostrådgivare, och utbildar sig även till medicinsk massageterapeut. Anna är certifierad PT och utbildar sig just nu till Pilatesinstruktör.

Annas passion är att hjälpa människor med deras smärtproblematik genom att kombinera olika behandlings-

och träningsmetoder.
Anna genomför en noggrann undersökning för att komma underfund med var problemet kan komma ifrån - för att sedan bygga upp en individanpassad behandlingsplan efter klientens förutsättningar.
Med många års erfarenhet av kampsport, kombinerar Anna gärna in detta i behandlingsplanen för att få upp pulsen på ett roligt sätt.

Anna har träningsbakgrund inom handboll, karate, Basic Muay Thai och styrketräning.

Elisabet Prag

- Pilatesinstruktör -

- Vår bakgrund -

Pilates

Nina

Certifierad Comprehensive Pilates Teacher

Nina

Slutfört LEAP-program

128928802_1189824338085912_7556454197978

Nina

Legitimerad Naprapat

128835964_389554962145743_67540580148031

Nina

Medicinsk massageterapeut

Pilates

Anna

Certifierad Pilates Teacher

Anna

Certifierad PT

Anna

Certifierad

Kostrådgivare

Bergqvist.jpg

Anna

Medicinsk massageterapeut

bottom of page