top of page
- Vårt team -

Fit to the Core startade december 2020. Vår ambition är att driva Malmös bästa pilatesstudio för att bevara och utveckla det fantastiska arv som Joseph Pilates efterlämnat världen. Våra instruktörer är internationellt certifierade och du kan förvänta dig undervisning i klassisk pilates på högsta nivå.


Hos oss träffar du också terapeuter med lång erfarenhet av massage och naprapati som kan hjälpa dig med behandling av dina besvär.

Söt Papillon Dog

Nina Pal

- Pilatesinstruktör -

- Naprapat -

 - Medicinsk massageterapeut -

Nina är legitimerad naprapat och certifierad pilatesinstruktör sedan flera år tillbaka. Hon har även en grundutbildning som medicinsk massageterapeut. 

 

Efter sin examen började Nina arbeta som legitimerad naprapat på Studiopilates i Helsingborg. Där har hon framgångsrikt behandlat patienter med kronisk smärta och hjälpt många till ett liv med högre livskvalitet och mindre smärta. Nina har genom sina gedigna kunskaper inom både naprapati och pilates ett unikt helhetsperspektiv som ger dig bästa möjliga förutsättningar för att bli besvärsfri från både akuta och kroniska besvär. 

Nina har även en flerårig idrottskarriär inom kampsport, Roller derby, styrketräning men självklart även ett stort intresse för att själv utöva klassisk pilates.

Pitbull Portrait

Filip Unoson

- Medicinsk Massageterapeut -

- Lärling Pilatesinstruktör -

- Personlig tränare -

 - Samtalscoach -

Filip är utbildad certifierad medicinsk massageterapeut från Bergqvist Massage & Friskvård och branschrådet Svensk massage. 

 

Han har även utbildats inom samtalscoachning och personlig träning och har kompletterande utbildning för triggerpunkter, koppning och Lotorpsmetoden.

 

Filip arbetar behandlande utifrån individens problematik, förutsättningar och mål. Han använder gärna kompletterande behandlingsmetoder och ett holistiskt tänk för att bäst behandla och förebygga skador och problem. Hans starka sida är att se hela människan och arbeta långsiktigt. Filips behandlingar är till för dig som jobbar på kontor, som idrottar och alla däremellan. 

 

Filip kommer från en bakgrund med fotboll och barn- och ungdomsträning, där han varit tränare i över 20 år. Han har varit ansvarig för den individuella träningen hos flera idrottsklubbar Filip kan med detta i bagaget erbjuda hjälp med personlig träning och individuella träningsprogram.

- Vår bakgrund -

Pilates

Nina

Certifierad Comprehensive Pilates Teacher

Nina

Slutfört LEAP-program

128928802_1189824338085912_7556454197978

Nina

Legitimerad Naprapat

128835964_389554962145743_67540580148031

Nina

Medicinsk massageterapeut

Filip

Medicinsk massageterapeut

LotorpLogga-e1570050261674.jpeg

Filip

Andningsterapeut

Filip

Personlig tränare

Pilates

Filip

Pilatesinstruktör

bottom of page