top of page
- Företagsmassage -

Företagsmassage

Företagsmassage med Fit to the Core Malmö

Vi kommer ut till er arbetsplats – ni står för rummet, resten sköter vi!

 

Stillasittande kontorsarbete kan precis som ett tungt fysiskt arbete leda till värk, smärta och framtida belastningsskador. Massage är ett sätt att motverka smärta som beror på kort och spänd muskulatur. Genom att erbjuda massage på jobbet gör ni det enkelt och tidsbesparande för den anställde att få massage regelbundet och därmed förebygga att besvär uppstår. Detta leder till friskare och gladare medarbetare!

 

Avdragsgill och skattefri förmån

Massage på jobbet är en avdragsgill och skattefri förmån och enligt undersökningar en av de mest efterfrågade förmånerna hos arbetstagare.

 

Ingår i priset

- Kvalitetssäkrad och certifierad medicinsk massageterapeut kommer ut till er -

- Betalningsmöjligheter med kort, swish, faktura eller ePassi -

- Vi står för bänk, tillbehör och förbrukningsmaterial -

 

Massagebehandlingen

Vår massageterapeut arbetar med individuella behandlingar efter det aktuella behovet. Med hjälp av olika tekniker behandlas muskelspänningar,

muskelförkortningar och muskelknutar.

 

Vi arbetar också för ökad kunskap hos er personal och därför förklarar vår massageterapeut behandlingen och ger tips och råd. Vid behov ges hemövningar som medarbetaren kan jobba på mellan behandlingarna. Detta för att förebygga att besvär uppstår eller återkommer.

 

Massagens effekter

Muskelförbättring:

Massage ökar syreupptagningsförmågan i musklerna och gör dem mer

elastiska och smidiga.

 

Förbättring av nervsystem:

Massage har en lugnande effekt på nervsystemet, t ex förbättras kroppstemperaturen, vätskebalansen, blodcirkulationen och leder till ökad koncentrationen.

 

Friskare hälsa:

Massage stärker immunförsvaret, ger bättre andning och påverkar de inre organen positivt.

 

Lägre stressnivåer:

Massage leder till att lugnande hormoner frigörs och motverkar stresshormoner i kroppen. Detta har en avslappnande effekt på kroppen.

 

Fit to the Core erbjuder även förebyggande friskvård i form av koppning, dry needling samt Lotorpsmetoden på er arbetsplats.

 

Kontakta oss vid ytterligare frågor eller för att få en offert.

bottom of page